ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/11/18

Σητεία: Για 4η φορά σε 20 ημέρες η ΕΔΕΑΚ μετέφερε ασθενή λόγω έλλειψης ασθενοφόρου του ΕΚΑΒΠέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Για 4η φορά μετέφεραν ασθενή λόγω έλλειψης ασθενοφόρου - Κλήθηκε η ΕΔΕΑΚ
neakriti.gr

Επείγουσα διακομιδή ασθενή στο νοσοκομείο Σητείας από την ΕΔΕΑΚ , σε διάστημα 20 ημερών, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ

Τέταρτη επείγουσα μεταφορά ασθενή στο νοσοκομείο Σητείας από την ΕΔΕΑΚ, σε διάστημα 20 ημερών, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το  απόγευμα, ζητήθηκε η συνδρομή των εθελοντών διασωστών εκτάκτων αναγκών Κρήτης από το αστυνομικό τμήμα Σητείας.

Το περιστατικό αφορούσε μια 85χρονη γυναίκα που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να διακομιστεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Ο χρόνος ανταπόκρισης και μεταφοράς από την ΕΔΕΑΚ για μια ακόμα φορά ήταν άμεσος, με αποτέλεσμα η ασθενής να φτάσει εγκαίρως στα ΤΕΠ του νοσοκομείο Σητείας.

Δημοσιεύτηκε 31/10/2018

Πηγή: neakriti.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews