ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/11/18

Μία διαφορετική Αιμοδοσία από το Σωματείο ΕΚΑΒ ΚαβάλαςΚυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ-6 Καβάλας στοχεύει στην καθιέρωση της εθελοντικής αιμοδοσίας εις μνήμη του μικρού Ραφαήλ σε ετήσια βάση.

Καλό ξεκίνημα για μια διαφορετική εθελοντική αιμοδοσία
proininews.gr

Κατά τις πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε χθες στο σταθμό αιμοδοσίας του νοσοκομείου Καβάλας μια διαφορετική εθελοντική αιμοδοσία. Μια πρωτοβουλία των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας στην οποία μετείχαν αρκετοί συμπολίτες. Η πρωτοβουλία σχετιζόταν με τη χθεσινή ημέρα, την ημέρα της ονομαστικής εορτής του Στράτου Ραφαήλ Μπίνη. Ενός μικρού παιδιού που συγκίνησε όλη την Καβάλα, έδωσε άνιση μάχη με τον καρκίνο και τελικά ηττήθηκε.

Στη μνήμη του πρόωρα χαμένου Στράτου Ραφαήλ οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ όπου εργάζεται ο πατέρας του, εκδήλωσαν την πρωτοβουλία για τη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία. Η οικογένεια βρισκόταν στο σταθμό αιμοδοσία του νοσοκομείου, ενώ συμβολικά βρέθηκε στο χώρο και ο πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Γιώργος Βασιλειάδης.

Η ανταπόκριση κρίθηκε κάτι περισσότερο από ικανοποιητική. Το σωματείο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ σκοπεύει να καθιερώσει την εθελοντική αιμοδοσία σε ετήσια βάση και ειδικότερα την ημέρα εορτασμού του μικρού Στράτου Ραφαήλ.

Όχι μόνο οι Καβαλιώτες αλλά και πολλοί Έλληνες παρακολούθησαν την θαρραλέα μάχη του Στράτου Ραφαήλ. Δύσκολα θα ξεχαστεί η άνιση μάχη του. Στη μνήμη του προωθείται η προαναφερόμενη πρωτοβουλία, που στοχεύει στο κοινό καλό και στηρίζεται ποικιλοτρόπως από πολλούς.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Καβάλας Κώστας Τσιτσιλικάκης δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι το σωματείο θα επανέλθει την επόμενη χρονιά με ανάλογη πρωτοβουλία, στοχεύοντας στην καθιέρωσή της. Σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας στο σταθμό του νοσοκομείου βρέθηκε ο Παύλος Τσικνάκης, γενικός γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου. Όπως αναμένονταν άλλωστε, οι περισσότεροι από τους χθεσινούς αιμοδότες, είναι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας.

Δημοσιεύτηκε 9/11/2018

Πηγή: proininews.gr


Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews