ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/11/18

Σε προσωποπαγή θέση ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Σε προσωποπαγή θέση ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΚΑΒ
onmed.gr

Στην κεντρική υπηρεσία της Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης μετακινείται ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, που είχε παραιτηθεί το καλοκαίρι από τη θέση του προέδρου του ΕΚΑΒ.

Η σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθούν δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης.

Όπως μάλιστα αναφέρει το σχετικό έγγραφο, στην 4η Υγειονονομική Περιφέρεια δεν υπάρχει κενή οργανική θέση του κλάδου ΤΕ Μηχανικών, που είναι η ειδικότητα του Κ.Καρακατσιανόπουλου. Γι' αυτό δημιουργείται προσωποπαγής θέση για τον ίδιο, με το βαθμό που κατέχει. Η θέση θα καταργηθεί εάν ο ίδιος αποχωρήσει. 

Ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος είχε υποβάλει την παραίτησή του από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας τον Αύγουστο, επικαλούμενους προσωπικούς λόγους.

Δεκτή έγινε από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας η παραίτηση από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Κωνσταντίνου Καρακατσιανόπουλου.

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα και πληροφορίες που άφηναν αιχμές για τους χειρισμούς του και τη στάση που κράτησε στην αντιμετώπιση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, όπου έχασαν τη ζωή τους 99 άνθρωποι.

Ο ίδιος, είχε χαρακτηρίσει «άθλια ψέματα και σπέκουλα», την όποια σύνδεση της παραίτησής του με την πυρκαγιά. Είχε δηλώσει μάλιστα, ότι «η αλυσίδα υγείας λειτούργησε άψογα και το ΕΚΑΒ έκανε πολύ καλά τη δουλειά του».

Χρέη προέδρου στο ΕΚΑΒ ασκεί σήμερα ο αντιπρόεδρος Μιλτιάδης Μυλωνάς.

Πηγή: onmed.gr

ΔΙΑΥΓΕΙΑ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews