ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/11/18

Εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού στο ΕΚΑΒ Λάρισας
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού ΕΚΑΒ

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του προσωπικού (πληρώματα ασθενοφόρων), το ΕΚΑΒ Λάρισας πραγματοποιεί ενημερωτικά σεμινάρια στις 15 και 21 Νοεμβρίου 2018 με θέμα: Υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Εξειδικευμένη ΚΑΡΠΑ – Διαχείριση Αεραγωγού».

Α). Βασικά σημεία εξειδικευμένης καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης
Β). Τεχνικές αερισμού με ambu και στοματοφαρυγγικό αεραγωγό
Γ). Τοποθέτηση λαρυγγικής μάσκας”.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση – δεξιότητες στα παραπάνω αντικείμενα με τον ανάλογο εξοπλισμό. Η διάρκεια του κάθε σεμιναρίου  είναι 3 ώρες (Προσέλευση 10:00 και τέλος 13:00) και θα υλοποιηθεί στην αίθουσα εκπαίδευσης  στο ΕΚΑΒ Λάρισας (ισόγειο), ενώ έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι.
Εισηγητής – Επιστημονικά υπεύθυνος  του σεμιναρίου είναι ο Ιατρός (Αναισθησιολόγος) του ΕΚΑΒ κ. Κολοκούρης  Βενετσάνος και η Ιατρός (Αναισθησιολόγος) ως εκπαιδεύτρια η Κα. Τσισπαρά Αναστασία.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής από την Υπηρεσία.

Η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας Κα Βασιλική Αυγέρη, χαιρετίζοντας τους παραβρισκόμενους δήλωσε ότι δεσμεύεται για  συχνότερη  εκπαίδευση του προσωπικού,  ώστε οι εργαζόμενοι να επιμορφώνονται  πάνω στις νέες τεχνικές  Επείγουσας  Προνοσοκομειακής - Ιατρικής και Νοσηλευτικής Φροντίδας.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews