ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/11/18

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ: Επειγόντως προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού, ΒίντεοΤετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Συνέντευξη ο Γ. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας.

Τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί και  στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και που διαρκώς επιδεινώνεται απο την μείωση του προσωπικού κρούει για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της απεργιακής συγκέντρωσης της ΑΔΕΔΥ οπου συμμετείχαν και εργαζόμενοι του κλάδου.


Το ΕΚΑΒ λειτουργεί σήμερα με προσωπικό ασφαλείας.

Λάρισα Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ."Επειγόντως προσλήψεις" 141118
TRT GREECE

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοε 2018About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Συγχαρητήρια στο σωματείο για την κινητοποίηση. Αίτημα για εξειδικευμένο προσωπικό είναι αίτημα της κοινωνίας πρώτα και μετά δικό μας. Οι εργαζόμενοι να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους. Πρέπει να γίνουν μαζικές και διαρκείς κινητοποιήσεις άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews