ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/11/18

Χωρίς οδηγούς ασθενοφόρων το ΚΥ Πολιχνίτου – Κάποιοι παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές!
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Χωρίς οδηγούς ασθενοφόρων το ΚΥ Πολιχνίτου – Κάποιοι παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές
lesvosnews.gr

ΣΟΣ εκπέμπει το ΚΥ Πολιχνίτου αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr ενημέρωσε το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης ότι από το Δεκέμβριο δεν θα έχει κανέναν οδηγό για τα ασθενοφόρα του από τους τρεις που είχε διάθεσή του με αποτέλεσμα να τίθενται σε κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους πολλοί κάτοικοι της ευρύτερης αυτής περιοχής.

Ο ένας από τους τρεις οδηγούς έγινε αποθηκάριος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ο άλλος πήρε μετάταξη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο τρίτος παίρνει ένα μήνα αναρρωτική άδεια !!!

Αναρωτιόμαστε ποιοι καρεκλοκένταυροι παίρνουν και υπογράφουν αυτές τις αποφάσεις, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Πηγή: lesvosnews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. 1989 ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ....ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews