ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/11/18

Χίος: Η οδύσσεια ενός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο ΛωβοκομείοΤρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

ΒΙΝΤΕΟ | Η οδύσσεια ενός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο Λωβοκομείο
politischios.gr

Παντελής Φύκαρης

Οι διασώστες χρειάστηκε να ψάξουν τα κλειδιά της πόρτας, να σπάσουν και να απομακρύνουν κλαδιά και να παραμερίσουν πέτρες για να παραλάβουν έναν ασθενή με επιληπτική κρίση

Έναν ιδιότυπο αγώνα που περιελάμβανε από αναζήτηση κλειδιών μέχρι και σπάσιμο κλαδιών χρειάστηκε να δώσει διασωστικό πλήρωμα του τομέα Χίου του ΕΚΑΒ, που κλήθηκε στην περιοχή του Λωβοκομείου προκειμένου να παραλάβει ασθενή με επιληπτική κρίση.

Φθάνοντας οι διασώστες με το ασθενοφόρο, βρέθηκαν μπροστά στην κλειστή πόρτα του ιστορικού ιδρύματος. Έτσι έπρεπε να αναζητήσουν ποιο άτομο έχει τα κλειδιά για το λουκέτο της πόρτας κάτι που έγινε εφικτό λίγη ώρα αργότερα όταν τα κλειδιά βρέθηκαν στην κατοχή ατόμου από τον πολιτιστικό σύλλογο του Κοφινά.

Η συνέχεια επεφύλασσε στους διασώστες ακόμη μία δοκιμασία, αυτή της απομάκρυνσης κλαδιών. Έτσι χρειάστηκε να κατέβουν ξανά από το ασθενοφόρο να τα σπάσουν και να τα απομακρύνουν.

Όμως η ταλαιπωρία δεν σταμάτησε εκεί αφού λίγα μέτρα παρακάτω ο δρόμος είχε κλείσει από πέτρες με αποτέλεσμα οι διασώστες να χρειαστεί να κατέβουν ξανά και αυτή την φορά να τις τοποθετήσουν στην άκρη του δρόμου για να μπορέσει να περάσει το όχημα.

Τελικά το ασθενοφόρο κατάφερε να φθάσει στον ασθενή, να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει ασφαλώς στο Νοσοκομείο της Χίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πηγή: politischios.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews