ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/11/18

Προβλήματα στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας - Έπεσαν για λίγη ώρα οι τηλεφωνικές συνδέσεις


Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Προβλήματα στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ
thessaliatv.grΈπεσαν για λίγη ώρα οι τηλεφωνικές συνδέσεις

Τρεις και τέσσερις φορές χρειάζόταν κανείς πριν από λίγη ώρα για να καταφέρει να επικοινωνήσει με το ΕΚΑΒ καθώς όποιος καλούσε τον-γνωστό σε όλους-αριθμό «166», άκουγε το μήνυμα ότι η τηλεφωνική σύνδεση σύνδεση που καλούσε δεν λειτουργούσε προσωρινά, ή έπεφτε κατευθείαν η γραμμή.

Οι ίδιοι οι τηλεφωνητές πάντως στο κέντρο δήλωναν άγνοια, αναφέροντας ότι δεν μπορούσαν να γνωρίζουν αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια τεχνικά θέματα έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό. Για παράδειγμα, όπως αναφέρεται, το τελευταίο χρονικό διάστημα η λειτουργία αναγνώρισης δεν εμφανίζει τους αριθμούς των δημόσιων τηλεφωνικών θαλάμων. «Μπορεί κάποιος να καλεί για παράδειγμα από τηλεφωνικό θάλαμο στους Γόννους και για οποιονδήποτε λόγο η τηλεφωνική σύνδεση να διακοπεί. Η αναγνώριση κλήσεων βοηθά στο να γνωρίζουμε από ποια περιοχή μας καλεί και να επέμβουμε εφόσον απαιτείται. Ωστόσο οι αριθμοί των τηλεφωνικών θαλάμων τον τελευταίο καιρό δεν εμφανίζονται στο Κέντρο» αναφέρει γνώστης της κατάστασης.

Οπότε, με λίγα λόγια, αν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ τότε ας ελπίσει κανείς που έχει ανάγκη από ασθενοφόρο αυτό να αποκατασταθεί άμεσα ή το περιστατικό να μην είναι πολύ σοβαρό εάν πέσει στην... περίπτωση!

Χρυσόστομος Τρίμμης 

Πηγή: thessaliatv.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews