ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/11/18

Στη Νίσυρο έφτασε καινούργιο ασθενοφόροΚυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Στη Νίσυρο έφτασε καινούργιο ασθενοφόρο
paron.gr

Στη Νίσυρο έφθασε το πρωί από την Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η Δ.Υ.ΠΕ.) το ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο που θα τεθεί στις υπηρεσίες του Περιφερειακού Ιατρείου Νισύρου.

Η παροχή του ασθενοφόρου προήλθε από το  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή ένωση και εντάσσεται στην δραστηριότητα «Προμήθεια εξοπλισμού για τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας των μικρών νησιών της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου». Στόχος της δραστηριότητας είναι η αναβάθμιση των υποδομών υγείας και πρόνοιας στα νησιά της περιφέρειας.

Το νέο ασθενοφόρο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του ιατρείου Νισύρου και μαζί με το υπάρχον ασθενοφόρο θα καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του νησιού. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην 2η ΔΥΠΕ.

Πηγή: paron.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews