ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/11/18

Κέντρο Υγείας Ραφήνας: Όλη η αλήθεια για την εγκατάσταση σταθμού ΕΚΑΒ
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Κέντρο Υγείας Ραφήνας: Όλη η αλήθεια για την εγκατάσταση σταθμού ΕΚΑΒ
irafina.gr

Ήδη στην νέα διαμόρφωση – επέκταση των χώρων του ΚΥ Ραφήνας, με αποδοχή της δωρεάς του κ. Μαρτίνου, έχει προβλεφθεί ο χώρος που θα φιλοξενήσει το πλήρωμα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το πάγιο αυτό αίτημα των δημοτών εκφράστηκε και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τις ανάλογες ενέργειες.

Το μηχάνημα της Μέτρησης Οστικής Πυκνότητος που θα αναβαθμίσει την προσφορά Υπηρεσιών Υγείας στο ΚΥ Ραφήνας προς τους δημότες της περιοχής μας εξασφαλίστηκε από ιδίους πόρους της 1ης ΥΠΕ. Έχει ήδη τοποθετηθεί και αναμένεται η άδεια λειτουργίας του.

Τα άλλα 2 μηχανήματα: ο μαστογράφος και ο ορθοπαντογράφος που θα προστεθούν, έχουν ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής που το διαχειρίζεται το Υπουργείο Υγείας, ενώ όλοι οι διαγωνισμοί διενεργούνται από την 1η ΥΠΕ.

ΟΙ διαγωνισμοί αυτοί έχουν ολοκληρωθεί και η όλη διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης των προσφορών από την αντίστοιχη επιτροπή της 1ης ΥΠΕ.

H επιστημονική Υπεύθυνος
του ΚΥ Ραφήνας

Πηγή: irafina.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews