ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/11/18

Μεσσηνία: Μάχη με το χρόνο δίνουν καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ΒίντεοΤετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Μάχη με το χρόνο δίνουν καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ (video)
mesogeiostv.gr

Πολύ συχνά οι πολίτες παραπονιούνται για την έλλειψη και την καθυστέρηση ασθενοφόρων και διασωστών. Ο Γιώργος Μαθιόπουλος πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ μίλησε στην τηλεόραση Μεσόγειος για τις σημαντικές ελλείψεις που υπάρχουν στην Μεσσηνία αλλά και σε άλλους νομούς της Πελοποννήσου.

Μάχη με το χρόνο δίνουν καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ
mesogeios tvΔημοσιεύτηκε στις 7 Νοε 2018

Πηγή: mesogeiostv.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Το καλύτερο είναι όποιος τομέας υπολειτουργεί να σταματησει να λειτουργεί και να αναρτάται με μεγαλα γράμματα στην είσοδο του :ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΌΓΩ ΜΕΤΑΤΆΞΕΩΝ απλα επειδή είμαστε ένας οργανωμένος,αξιοκρατικός με πνεύμα συνεργασίας Οργανισμος να πει κάποιος και μια Γ......μη,ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews