ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/11/18

Εκπαίδευση των στελεχών του Λ/Χ Σύρου σε θέματα Α’ Βοηθειών από το ΕΚΑΒ
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

EKABNews

Εκπαίδευση των στελεχών του Λ/Χ Σύρου σε θέματα Α’ Βοηθειών
limenikanea.gr

Το Λιμεναρχείο Σύρου στα πλαίσια της βέλτιστης και διαρκούς εκπαίδευσης των στελεχών του διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ημερίδα με θέμα "Πρώτες Βοήθειες – Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση/Βασική υποστήριξη της Ζωής με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή".


Η παρουσίαση-εκπαίδευση των στελεχών του Λιμεναρχείου Σύρου, καθώς και στελεχών της 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, πραγματοποιήθηκε εντός των εγκαταστάσεων της Λιμενικής Αρχής Σύρου, το Σάββατο 24/11/2018, με ώρα έναρξης 09.00 έως 15.00. Το εκπαιδευτικό προσωπικό αποτελείτο από έμπειρα και ικανά στελέχη του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα τον Ιπτάμενο Ιατρό και τους Ιπτάμενους διασώστες του τμήματος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, της βάσης Σύρου.

Για τις ανάγκες της εκπαίδευσης χρησιμοποιήθηκαν οπτικοακουστικά μέσα, εκπαιδευτικά μοντέλα προσομοιωτές και αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής.

Οι στοχευμένες δράσεις της Λιμενικής Αρχής Σύρου αποσκοπούν στον εμπλουτισμό των γνώσεων του στελεχιακού δυναμικού της Υπηρεσίας, ώστε αυτό να ευρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση προς αντιμετώπιση κάθε περιστατικού που ήθελε προκύψει στην περιοχή ευθύνης της.

Η ανθρώπινη ζωή και η προστασία αυτής, αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα και προς αυτή την κατεύθυνση εστιάζουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, δεδομένου ότι οι συνθήκες και το αντικείμενο εργασίας τους είναι συνυφασμένο με τον ανθρώπινο παράγοντα και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Ο Λιμενάρχης Σύρου Πλωτάρχης Λ.Σ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ιωάννης ευχαρίστησε θερμά τόσο τους εκπαιδευτές, Ιπτάμενο Ιατρό κ. ΚΑΤΑΓΗ Βασίλειο, καθώς και τους διασώστες του ΕΚΑΒ, για το υψηλό και άρτιο επίπεδο εκπαίδευσης, όσο και τα εκπαιδευθέντα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σύρου και 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, για το υψηλό ενδιαφέρον, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής παρουσίασης.

Πηγή: limenikanea.gr

 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews