ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/11/18

Ολοκληρώθηκε το σχολείο Αξιωματικών Νοσηλευτών ΠΑ και Διασωστών ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Ολοκληρώθηκε το σχολείο Αξιωματικών Νοσηλευτών ΠΑ και Διασωστών ΕΚΑΒ
proelasi.org

Δούκας Γαϊτατζής 

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής (ΚΑΙ), η απονομή των πτυχίων 25ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Αεροπορικής Νοσηλευτικής και Αεροδιακομιδών (ΣΑΝΑΔ), στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς Νοσηλευτές της Πολεμικής Αεροπορίας και Διασώστες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Το Σχολείο διήρκεσε 7 εκπαιδευτικές εβδομάδες και το πρόγραμμα περιελάμβανε εκπαίδευση στον Θάλαμο Χαμηλής Πιέσεως και στο Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, καθώς και εκπαίδευση με πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας, με τα οποία εκτελούνται αποστολές Αεροδιακομιδών (C-130 & C-27J)

Τα πτυχία, στους αποφοιτήσαντες, απένειμε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Ταξίαρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου.

Δημοσιεύτηκε 7/11/2018

Πηγή: proelasi.org


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews