ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/11/18

ΠΟΠ ΕΚΑΒ: Συγχαρητήρια επιστολή ανάληψης καθηκόντων
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018
EKABNewsΘέμα: Συγχαρητήρια Επιστολή Ανάληψης Καθηκόντων

Αξιότιμε κ.  Πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε καταρχήν να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ και να σας ευχηθούμε μια γόνιμη θητεία για την ανόρθωση και αναβάθμιση  της Υπηρεσίας μας.

Όπως θα γνωρίζετε ειδικότερα, ο τομέας της Προνοσοκομειακής Φροντίδας  περιήλθε σε σημαντική περιδίνηση τα χρόνια των μνημονίων  με αποτέλεσμα να υπάρξει υποβάθμιση  των παρεχόμενων υπηρεσιών στους συμπολίτες μας.
 
Ωστόσο, με τις «αιματηρές» θυσίες και την ενεργό - ώριμη συμμετοχή των χιλιάδων συναδέλφων μας, το ΕΚΑΒ δικαιούται πλέον να αξιώνει την σταθερότητα και τον σεβασμό που του  αξίζει.

Μέσα από την θωράκιση του τομέα της Προνοσοκομειακής Φροντίδας , την αναγνώριση του  ρόλου του ΕΚΑΒ ως Μοναδικός Φορέας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας στην Χώρα μας με σαφή και ξεκάθαρο Δημόσιο χαρακτήρα,  αλλά  και την κατάταξη της υπηρεσίας μας στις Υπηρεσίες Εκτάκτου Ανάγκης,  είναι σίγουρο πως τόσο οι συμπολίτες μας όσο και οι συνάδελφοί μας μόνο σε καλύτερες μέρες μπορούν να προσδοκούν.

Η Ομοσπονδία  μας με τεκμηριωμένο τρόπο είναι πρόθυμη  να συνδράμει στο έργο σας και για τον σκοπό αυτό προσεχώς θα αιτηθούμε συνάντηση μαζί σας.

ΓΙΑ ΤΟ Γ.Σ

                                          Ο                                          Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                ΓΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣΠηγή: popekab.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews