ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/11/18

Χανιά: Αποχώρησε ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ από την απονομή βραβείων Μαθητικού Διαγωνισμού για τα τροχαίαΚυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Ο υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων Αντώνης Κιοπές αποχώρησε από την εκδήλωση απονομής βραβείων του 4ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Πολυμέσων του Πανελληνίου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων καθώς δεν έγινε καμία αναφορά στο ΕΚΑΒ.Τα βραβεία του μαθητικού διαγωνισμού για τα τροχαία. Γιατί αποχώρησε ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ
parakritika.gr

Το μεσημέρι της Παρασκευής στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων έγιναν οι απονομές των βραβείων για τον 4ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Πολυμέσων του Πανελληνίου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων.

Ο διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στα θύματα και τις οικογένειες θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Χανίων, τοπικών φορέων, καθώς και των σωμάτων ασφαλείας,  που απένειμαν στα παιδιά τα βραβεία και επαίνους συμμετοχής.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι από την εκδήλωση αποχώρησε φανερά ενοχλημένος ο υπεύθυνος του Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, καθώς δεν είχε γίνει καμία αναφορά από τους διοργανωτές στην προσφορά της Υπηρεσίας, που είναι η πρώτη που φτάνει σε αυτά τα περιστατικά.

Σε σχετική του ανάρτηση, ο κ. Αντώνης Κιοπές αναφέρει…


Δημοσιεύτηκε 17/11/2018

Πηγή: parakritika.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews