ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/11/18

Εκπαίδευση στις Α΄ Βοήθειες από το ΕΚΑΒ στο προσωπικό του Elite City Resort, Δείτε φωτογραφίεςΠαρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Η εκπαιδευτική ομάδα του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ υλοποίησε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο προσωπικό του Elite City Resort. Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου προχώρησε στην δωρεά εκπαιδευτικού υλικού για τις ανάγκες του σωματείου.

Εκπαίδευση στις Α΄ Βοήθειες από το ΕΚΑΒ για τους εργαζομένους του Elite City Resort
tharrosnews.gr

Ημερίδα και εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών στις Α΄ Βοήθειες πραγματοποιήθηκε προχθές στο συνεδριακό κέντρο Blue Centre στο ξενοδοχείο Elite City Resort από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Αθηνών, με τη συμμετοχή εκπαιδευτών της Καλαμάτας και επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργο Μαθιόπουλο.
Σε πλήρη απαρτία το προσωπικό του Elite City Resort εκπαιδεύτηκε στις Α’ Βοήθειες σε περίπτωση πνιγμονής, την ΚΑΡΠΑ (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση) και τη χρήση αυτόματου απινιδωτή, που πλέον διαθέτει το ξενοδοχείο.
Η ημερίδα και το σεμινάριο έλαβαν χώρα σε συνέχεια της ευγενικής χορηγίας εκπαιδευτικού υλικού (προπλασμάτων  και εκπαιδευτικών απινιδωτών) από το Elite City Resort προς το ΕΚΑΒ Καλαμάτας.Πηγή: tharrosnews.gr


Δείτε  του EKABNews φωτογραφίες από το εκπαιδευτικό σεμινάριο
Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews