ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/12/18

Νοσοκομείο Πρέβεζας: Αποσύρεται ασθενοφόρο με 1εκ. χιλιόμετρα
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Έρχονται δύο νέα ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας - Αποσύρεται ασθενοφόρο με 1εκ. χιλιόμετρα
pamepreveza.gr

Ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείο ομόφωνα αποφάσισε την άμεση προμήθεια δύο (2) ασθενοφόρων για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του Ιδρύματος προϋπολογιζόμενης δαπάνης 90.000€ και την απόσυρση ενός ασθενοφόρου από την κυκλοφορία (το έτος πρώτης κυκλοφορίας του είναι το 1991 (27 έτη) και έχει διανύσει άνω του 1.000.000 χιλιόμετρα και δεν πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές).

Τα άλλα δύο ασθενοφόρα του Νοσοκομείου έχουν το μεν πρώτο έτος κυκλοφορίας το 1999 (19 έτη), έχει διανύσει σχεδόν 560.000 χιλιόμετρα και παρουσιάζει συνεχώς βλάβες και βρίσκεται συνεχώς σε διαδικασία επισκευής, το δε δεύτερο έτος πρώτης κυκλοφορίας 2001 (17 έτη) και έχει διανύσει σχεδόν 450.000 χιλιόμετρα, ενώ είναι ιδιοκτησίας του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας και εξυπηρετεί τις ανάγκες του Γ.Ν.Πρέβεζας.

Με δεδομένο τον υψηλό αριθμό διακομιδών εντός, αλλά και εκτός νομού που πραγματοποιούνται από τα ασθενοφόρα του Νοσοκομείου μας το αίτημα αποφασίστηκε ομόφωνα, καθώς τα ασθενοφόρα θα πρέπει να μπορούν με ασφάλεια να κινούνται με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και πάνω σε οποιοδήποτε οδόστρωμα, χωρίς να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του μεταφερόμενου ασθενή.

Πηγή: Καθημερινή εφημερίδα "Βήμα της Πρέβεζας"

Δημοσιεύτηκε 4/12/2018

Πηγή: pamepreveza.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews