ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/12/18

Ο πρόεδρος του Σωματείου ΕΚΑΒ Γ. Μαθιόπουλος για την αποζημίωση των 1000 ευρώ που έλαβε ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ αντί να υποβάλει μηνυτήρια αναφορά, Ηχητικό


Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Γιώργος Μαθιόπουλος στον Πέτρο Κουσουλό alpha989.com

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος για το περιστατικό με τον ρομά και την οικονομική αποζημίωση που έλαβε ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ προκειμένου να επισκευαστεί το ασθενοφόρο αντί να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Χωρίς κανένα εφεδρικό ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ εδώ και μήνες.

Γιώργος Μαθιόπουλος στον Πέτρο Κουσουλό 
alpha989.com


Πηγή: alpha989.comAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Κοιτάξτε να δειτε.....που ο κύριος αντιπρόεδρος κανει και δευτερη δουλειά πραγματογνώμονα και δε μας έχει πει τίποτα......Πωωωωωωωωωω!!!!!!!!Και άντε τώρα εσύ κύριε Κουσουλέ και εμείς να βγαλουμε συμπέρασμα.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews