ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/12/18

Πρόεδρος Σωματείου ΕΚΑΒ Βόλου: Άγονος ο διαγωνισμός της προμήθειας 13 ασθενοφόρων, Βίντεο


Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας, Παναγιώτης Δαρειώτης


Ο Διαγωνισμός Περιφερειών Κεντρ. Μακεδονίας – Θεσσαλίας, συνολικού προϋπολογισμού 1.984.000 € διενεργήθηκε από το ΕΚΑΒ και αφορούσε 15 ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και 13 ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

EKAB Βόλου : Άγονος ο διαγωνισμός της προμήθειας 13 ασθενοφόρων
thessaliatv.gr

Είχε προκηρυχθεί τον Νοέμβριο του 2017 για την περιφέρεια Θεσσαλία

ΑΓΟΝΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ 29 12 2018
Θεσσαλία Τηλεόραση


Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκ 2018

Άγονος κρίθηκε τελικά ο διαγωνισμός της προμήθειας 13 ασθενοφόρων για την περιφέρεια Θεσσαλίας που είχε προκηρυχθεί τον Νοεμβρίο του 2017, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Βόλου Παναγιώτη Δαριώτη.

Ο στόλος των ασθενοφόρων στη Μαγνησία έχει ανανεωθεί σε μεγάλο ποσοστό ενώ κάποια απο τα παλαιά οχήματα έχουν συντηρηθεί και όλα τα ασθενοφόρα είναι μάχιμα, μετά τα προβλήματα που είχαν προκύψει τον Αύγουστο του 2017.Πάντως σε συνεννόηση με την διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Βασιλική Αυγέρη βρίσκεται ο κ Δαριώτης και καταβάλλεται προσπάθεια να ανοίξει και πάλι ένας νεός διαγωνισμός εφόσον θα έχουν διευθετηθεί όλες οι τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται.

Τα ασθενοφόρα πάντως που είναι στον δρόμο είναι υπερσύγχρονα. Οι διακομιδές γίνονται και με τα παλιά ασθενοφόρα τα οποία όμως επισκευαστεί στο σύνολό τους. Οι ανάγκες όμως είναι πολλές αυξημένες και απαιτείται μια συνεχή ανέωση του στόλου των οχημάτων

Πηγή: thessaliatv.gr

Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

 1. Τελικώς γάιδαρο του χαρίζανε στα δόντια τον εκοίταζε;
  Λεφτά υπάρχουν, λοιπόν - προδιαγραφές βάζουμε ό,τι θέλουμε εμείς, οι επιτροπές κι αυτές δικές μας ....
  Άρα για τα citroen τς Ολυμπιάδας που κυκλοφορούν ακόμη ο λογαριασμός μάλλον πρέπει να πάει κάπου μέσα στο ΕΚΑΒ και πουθενά αλλού. Διοίκηση σημερινή και τέως; Διευθυντές, Τμηματάρχες ή άλλες αναπαυτικές καρέκλες; Επιτροπές; Ποιός διυλίζει τον κώνωπα και γιατί; Όσοι οδηγούν ακόμη τα ερείπια δικαιούνται μια άμεση απάντηση!
  Για ποιό λόγο ακριβώς βγήκε άγονος κι αυτός ο διαγωνισμός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι αλήθεια ότι με τις δικές μας προδιαγραφές εκτός από το Ίδρυμα Νιάρχος πήρε ασθενοφόρα και η 2η ΥΠΕ; Αυτοί κάνανε τα στραβά μάτια ή εμείς το ψειρίζουμε για να μην μπλέξουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. H δωρεά του ΤΑΠ (Mercedes) ξεκόλλησε ή ακόμη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews