ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/12/18

Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο κο Παναγιώτη Τζανετή
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ (Επιστροφή στην κανονικότητα)Συνάδελφοι εχθές 18/12/2018 πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ του ΕΚΑΒ κ. Τζανετή Παναγιώτη.
Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από 4 ώρες και έγινε σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού – ειλικρίνειας και κατανόησης. Στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ αναπτύξαμε όλα τα θέματα που απασχολούν τον χώρο μας, του καταθέσαμε τις απόψεις μας για την σωρεία των προβλημάτων (Θεσμικά και προσωπικού) που αντιμετωπίζουμε στο Παράρτημα μας. Ο πρόεδρος με την σειρά του αφού μας άκουσε με πολύ προσοχή, παρέλαβε όλα τα έγγραφα που του καταθέσαμε και δεσμεύτηκε αφού τα μελετήσει και ενημερωθεί να μας απαντήσει

Για το Δ.Σ.

Ο                                      Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ     ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

4 σχόλια :

 1. Προφανώς "Κανονικότητα" για κάποιους είναι η συνδιοίκηση, τα ρουσφέτια και το πελατειακό κράτος.
  Φαντάζομαι και υποθέτω ωστόσο ότι δεν εκλαμβάνουν έτσι ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ την έννοια της "Κανονικότητας" !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κανονικότητα ειναι ειναι να δέχεται ο Πρόεδρος τα σωματεια και τους συνδικαλιστικους φορεις και οχι να μην απαντάει καν σε έγραφα ερωτήματα. Κανονικοτητα είναι ο πρόεδρος να μιλάει για επειγουσα προνοσοκομειακη φροντιδα αντι να του αρκει το δίπλωμα γ κατηγορίας. Αν συμφωνεί ο πρόεδρος με τα σωματεία σε λογικα θέματα, ας είναι και συνδιοικηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωραίο αυτό το να μιλάει για Επ. Προν. Φροντίδα αντί να του αρκεί το δίπλωμα Γ κατηγοριας. Στα λόγια πρωτοι, απο πραξεις μηδέν.

   Διαγραφή
 3. Η έκφραση (Επιστροφή στην κανονικότητα) ατάκτως ερριμμένα επί της ανακοίνωσης, δείχνει ως κάτι να προεξοφλεί.
  άραγε, προεξοφλεί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews