ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/12/18

Διοικητής Π.Γ.Ν.Ε.: «Έτυχα του δώρου της 2ης ευκαιρίας στη ζωή» -Ευχαριστώ το ΕΚΑΒ Σερρών και το ΝοσοκομείοΠέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Διοικητή Π.Γ.Ν.Ε. : “Έτυχα του δώρου της 2ης ευκαιρίας στη ζωή” -Ευχαριστώ το ΕΚΑΒ Σερρών και το Νοσοκομείο
epiloges.tv

Με μια δημοσίευση στο Facebook ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο Δημήτρης Αδαμίδης ευχαριστεί το προσωπικό του ΕΚΑΒ και των Νοσοκομείων Σερρών και Αλεξανδρούπολης μετά το σοβαρό ατύχημα και την περιπέτειά του την παραμονή των Χριστουγέννων.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Αδαμίδης βγήκε από το ΙΧ για να βοηθήσει άλλο όχημα με βλάβη και, όπως αναφέρει, γλίτωσε με ένα σοβαρό τραυματισμό αλλά παραλίγο να συνθλιβεί ανάμεσα στα δύο οχήματα όταν ένα διερχόμενο συγκρούστηκε με το δικό του ΙΧ. Ελαφρά τραυματίστηκαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, που επέβαιναν στο όχημα.

Ο Δημήτρης Αδαμίδης, αναφέρει:
Δημοσιεύτηκε 26/12/2018

Πηγή: epiloges.tv

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews