ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/12/18

Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ για την καθυστέρηση 30 λεπτών που στοίχισε τη ζωή στον 79χρονο στην ΚέρκυραΠέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ για την καθυστέρηση 30 λεπτών που στοίχισε τη ζωή στον 79χρονο στην Κέρκυρα
news247.gr

Με αφορμή τη μοιραία για έναν 79χρονο καθυστέρηση του ασθενοφόρου, ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς μίλησε στον News 24/7 για την κατάσταση, η οποία επικρατεί στο νησί.
news247 06 Δεκεμβρίου 2018 10:03
Μοιραία απέβη για έναν 79χρονο Κερκυραίο η καθυστέρηση του ασθενοφόρου, που κλήθηκε, όταν ο άτυχος ηλικιωμένος εμφάνισε ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς, λόγω νεφρικής ανεπάρκειας, υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση και έσπασε στο χέρι του η ειδική συσκευή «επικοινωνίας» φλέβας- αρτηρίας.

Την καθυστερημένη άφιξη του ασθενοφόρου παραδέχθηκε μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στον Γιώργο Βούλγαρη και την εκπομπή "Διαδρομές στην Ενημέρωση" ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδης Μυλωνάς. «Στην Κέρκυρα, υπάρχουν τρία ασθενοφόρα, εκ των οποίων τα οποία λειτουργούν, 2 το πρωί, 3 το μεσημέρι και 2 το βράδυ. Τα δύο ασθενοφόρα αυτά συμπτωματικά εντελώς – μερικές φορές παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η τύχη - ήταν σε δύο περιστατικά καρδιολογικά και το τρίτο γύριζε από περιστατικό το οποίο ήταν στο βόρειο μέρος του νησιού. Αποτέλεσμα ήταν να καθυστερήσουμε γύρω στα 30 λεπτά, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να μην αντέξει και να χάσει τη ζωή του» σημείωσε ο Μιλτιάδης Μυλωνάς.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να δημιουργηθεί και μια βάση ασθενοφόρων στο νότιο μέρος του νησιού στην περιοχή της Λευκίμμης ενώ σημείωσε ότι είναι στη δημιουργία βάσης ελικοπτέρων στο Άκτιο καθώς θα καλύπτει όχι μόνο τα Ιόνια νησιά αλλά και την περιοχή της ορεινής Ευρυτανίας.

Πηγή: news247.gr

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews