ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/12/18

Μαθητές του 36ου Δημοτικού εκπαιδεύονται τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ ΚρήτηςΠέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Μαθητές του 36ου Δημοτικού εκπαιδεύονται τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ
neakriti.gr

Τις γνώσεις τους μεταλαμπάδευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ σε παιδιά του 36ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Τις πρώτες βοήθειες, καθώς και την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση διδάχτηκαν σήμερα από τους διασώστες του ΕΚΑΒ Γεώργιο Σωτηρόπουλο, Εμμανουήλ Καλεμάκη, Αντώνιο Κλάδο, και τον γιατρό Μιχαήλ Ζερβόπουλο, μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης του 36ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.

Με χαρά και με ιδιαίτερη προσοχή τα παιδιά άκουσαν, έμαθαν, αλλά και θαύμασαν από κοντά το σημαντικό έργο αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι προσφέρουν με αυταπάρνηση και μαχητικότητα τις υπηρεσίες τους σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

«Η ενημέρωση αυτή, βοηθάει όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και ανθρώπους κάθε ηλικίας, να έχουν τη σιγουριά, ότι είναι ωφέλιμοι στην κοινωνία και ότι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μια δύσκολη στιγμή για τον συνάνθρωπο», αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου κ. Τζαγκαράκης Ευάγγελος, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά των διασωστών στο σχολείο.

«Η γνώση που μας παρείχαν θα μας δώσει σιγουριά, η σιγουριά ηρεμία και η ηρεμία άριστα  αποτελέσματα. Η θυσία του ελεύθερου χρόνου τους για να μας μεταδώσουν τόσο σπουδαίες γνώσεις, αλλά και το λειτούργημα το οποίο γενικά επιτελούν αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωφελή και ανθρωπιστική δράση τους», τονίζει ο διευθυντής του σχολείου εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες.Πηγή: neakriti.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews