ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/12/18

Το ΕΚΑΒ στην εντατική-55 ασθενοφόρα επιχειρούν στον νομό Αττικής–Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι, Ηχητικό


Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Το ΕΚΑΒ στην εντατική – Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι
newsit.gr

Έλλειψη ασθενοφόρων και προσωπικού. Παλιά ασθενοφόρα από την Ολυμπιάδα τα οποία έχουν διανύσει πάνω από 1.000.000 χιλιόμετρα στην Αττική, είναι κάποια από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ.
Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ λένε στο newsit.gr πως εκτός από τις ελλείψεις σε ασθενοφόρα είναι τραγικές και οι ελλείψεις σε προσωπικό. «Δεν έχουμε διασώστες, ενώ υπάρχουν πάνω από 3.000 αδιόριστοι διασώστες στη σχολή του ΕΚΑΒ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος.

Σε επίπεδο ασθενοφόρων οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί. 45 και 55 ασθενοφόρα, πρωί, απόγευμα και 30 τη νύχτα, ένας αριθμός που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των πολιτών της και κάπως έτσι προκύπτουν πολλές καθυστερήσεις στην παραλαβή των περιστατικών με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν άμεσες λύσεις, προειδοποιώντας με κινητοποιήσεις.

Βουνό τα προβλήματα στο ΕΚΑΒ
newsit.gr

Δημοσιεύτηκε στις 4 Δεκ 2018About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews