ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/12/18

Ευχαριστίες προς το Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ Καστοριάς: «Με σώσατε από βέβαιο θάνατο»Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Ευχαριστίες προς το Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ Καστοριάς: «Με σώσατε από βέβαιο θάνατο»
fouit.gr

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη σε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια να σωθώ από βέβαιο θάνατο, μετά από εμπλοκή μου σε τροχαίο ατύχημα


ΠΡΟΣ: ΕΚΑΒ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,
           Γ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
           Μ.Ε.Θ. Γ.Ν.Θ. «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»
           ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Με την παρούσα επιστολή θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και  εκτίμησή  μου και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  προς όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου», και σε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια να σωθώ από βέβαιο θάνατο την 8 Νοεμβρίου του 2018 μετά από εμπλοκή μου σε τροχαίο ατύχημα.
Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπου του ΕΚΑΒ Καστοριάς που συνέδραμαν στην άμεση μεταφορά μου στο νοσοκομείο χωρίς καμία καθυστέρηση, που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία και το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς που κατέβαλε κάθε προσπάθεια για τη διεκπεραίωση των απαιτούμενων ενεργειών για την περίθαλψή μου. Τέλος, ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ιατρούς της ΜΕΘ του νοσοκομείου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» αλλά και της ορθοπεδικής κλινικής του τελευταίου που με την επιστημονική τους κατάρτιση, την υπευθυνότητα, τη βαθύτατη πίστη στο λειτούργημά τους αλλά κυρίως την ανθρωπιά τους, αντιμετώπισαν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα τραύματά μου και κυριολεκτικά μου έσωσαν τη ζωή.
Πιστεύω βαθύτατα  πως οι ιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και Θεσσαλονίκης αποτελούν σπουδαία παραδείγματα για την σωστή λειτουργία του συστήματος  Δημόσιας Υγείας στον τόπο μας και αξίζουν την εμπιστοσύνη όλων μας.
Εγώ και η οικογένειά μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.
Καλές γιορτές.
21 Δεκεμβρίου 2018
Αικατερίνη Μήνου

Πηγή: fouit.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews