ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/12/18

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΔευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ekab.gr

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο ο νέος Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας κος Παναγιώτης Τζανετής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για τις πρωτοβουλίες που η νέα Διοίκηση του ΕΚΑΒ θα πάρει, όπως για παράδειγμα η ενίσχυση με νέες μοτοσυκλέτες στο λεκανοπέδιο.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε και για τη θεσμοθέτηση από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ της ημέρας θυσίας του Διασώστη και την προσπάθεια αναβάθμισης εκπαίδευσης της ειδικότητας του Διασώστη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη συμπαράστασή του και την εκτίμησή του στο έργο του προσωπικού του ΕΚΑΒ σε όλους τους τομείς.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συμβολικά αναμνηστικό που απεικονίζει μια μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ.

Πηγή: ekab.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews