ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/12/18

Επιχείρηση διάσωσης στην Πάρο από ΕΟΔ Κυκλάδων και ΕΚΑΒΣτην φωτογραφία διακρίνεται ο δύτης της ΕΟΔ Κυκλάδων, ο διασώστης του ΕΚΑΒ Χαράλαμπος Μπράτης και ο τραυματίας.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Επιχείρηση διάσωσης στην Πάρο από ΕΟΔ Κυκλάδων και ΕΚΑΒ

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Πάρου μαζί με τρία μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων προσέγγισαν το περιστατικό σε απόκρημνη ακτή το οποίο διακομίστηκε με σωσίβια λέμβο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κέντρο Υγείας. Στην συνέχεια με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο.


Facebook Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παρ. Κυκλάδων, έδρα: Νάουσα Πάρου
15/12/2018
Μετά από κλήση του Λιμεναρχείου Πάρου, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου 2018, τρία μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων έσπευσαν, με το RESCUE 2, στο Πίσω Λιβάδι Πάρου, όπου σε απόκρημνη ακτή, χωρίς πρόσβαση από στεριά, βρισκόταν εγκλωβισμένος τραυματισμένος άνδρας.
Σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο, παρουσία της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, το προσωπικό του ΕΚΑΒ και επαγγελματίας δύτης περισυνέλεξαν τον τραυματία και με το RESCUE 2, τον μετέφεραν στο λιμάνι του Πίσω Λιβαδιού, απ’ όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης υπήρχε συνεχής επικοινωνία της Βάσης της ΕΟΔ Κυκλάδων με το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού.

Δείτε το Βίντεο εδώ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews