ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/12/18

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σωματείου ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για τα παιδιά και τις οικογένειες των εργαζομένωνΔευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά και τις οικογένειες των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ
onlarissa.gr

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας που έλαβε χώρο στον παιδότοπο του “Bowling”.

Εκεί μικροί και μεγάλοι έπαιξαν με την ψυχή τους, είχαν την ευκαιρία να κάνουν πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων και φυσικά έλαβαν το δωράκι τους από τον Άγιο Βασίλη!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ κ. Γιάννης Γούλας ευχήθηκε σε όλους “χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους” ενώ οι εργαζόμενοι στο δύσκολο αυτό κλάδο της δημόσιας υγείας, είχαν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς με τις οικογένειές τους.

Δείτε φωτογραφίες:
Πηγή: onlarissa.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews