ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/12/18

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ενισχύει το ΕΚΑΒ με μηχανές και την συντήρηση των ασθενοφόρωνΤετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Ενίσχυση του ΕΚΑΒ μέσω της αποκατάστασης βλαβών και συντήρησης του στόλου των ασθενοφόρων

Η στήριξη του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας και η ενίσχυση των φορέων υγείας της περιφέρειας αποτελεί σημαντικό παράγοντα της κοινωνικής ανάπτυξης.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην προσπάθεια της να ενισχύσει και να βελτιώσει την πρωτοβάθμια περίθαλψη και της υπηρεσίες υγείας που παρέχονται στα γεωγραφικά της όρια αναλαμβάνει την κάλυψη της δαπάνης για την αποκατάσταση των βλαβών και τη συντήρηση του στόλου των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.Ενίσχυση του στόλου δίκυκλων μηχανών του ΕΚΑΒ


Σε συνέχεια της δράσης για την συντήρηση του στόλου των ΕΚΑΒ της περιφέρειας μας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται να προμηθευτέι για λογαριασμό του ΕΚΑΒ 2 νέες δίκυκλες μηχανές άμεσης επέμβασης.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews