ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/18

Εκπαιδευτική εκδήλωση στην Καστοριά από το ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας


Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Σύντομα θα τοποθετηθούν 35 Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές (AED) σε όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και το ΕΚΑΒ θα συνεργαστεί σε αυτό σε θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του.

Η εκδήλωση του ΕΚΑΒ στην Καστοριά και η είδηση της ημέρας (φωτογραφίες)
fouit.gr

Στα πλαίσια των δράσεων της 6ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης, ως φόρο τιμής στους αδικοχαμένους συναδέλφους μας που χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος, το ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ και ο ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πραγματοποίησαν σήμερα πρόγραμμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης πολιτών στην πόλη της Καστοριάς που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Νομαρχίας.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που βοήθησαν και συνέβαλαν στην διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης αλλά, το μεγαλύτερο Ευχαριστώ πηγαίνει στους Πολίτες που με αφοσίωση και μεγάλο ενδιαφέρον αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και έδειξαν ότι διψούν για ενημέρωση και εκπαίδευση.
Σε όλους αυτούς λοιπόν δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε εκπαιδευτικό αίτημα.
Η είδηση της ημέρας έρχεται από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Πασχάλη Βασσου που δήλωσε ότι σύντομα θα τοποθετηθούν 35 Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές (AED) σε όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και το ΕΚΑΒ θα συνεργαστεί σε αυτό σε θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του.Δημοσιεύτηκε 17/12/2018 

Πηγή: fouit.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews