ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/12/18

Νέο ασθενοφόρο στους ΛειψούςΤετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Νέο ασθενοφόρο στους Λειψούς
dimokratiki.gr

«Έχει κάθε λόγο να χαμογελάει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΠΙ Λειψών, όπως και οι κάτοικοι του νησιού, με την έλευση του νέου ασθενοφόρου. Ακόμη ένα πρόβλημα αντιμετωπίστηκε χάρη στην καλή και αδιάλειπτη συνεργασία του δήμου , της 2ης ΔΥΠΕ και του προσωπικού του ιατρείου μας.
Ευχαριστούμε θερμά την διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα Ιορδανίδου Όλγα , το προσωπικό του ιατρείου μας καθώς και τις εταιρείες ΑΝΕΚ και BLUE STAR για την δωρεάν μεταφορά του.
Οι ανάγκες όμως δε σταματούν εδώ καθώς το επόμενο διάστημα αναμένουμε την απόφαση της 2ης ΔΥΠΕ για αποστολή αυτόματου ψηφιοποιητή για το ακτινολογικό εργαστήριο του ιατρείου το οποίο υπάρχει στο νησί εδώ και αρκετά χρόνια αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει και οι κάτοικοι αναγκάζονται να ταξιδεύουν στα γύρω νησιά για μια απλή ακτινογραφία.»

Φώτης Μάγγος

Πηγή: dimokratiki.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews