ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/12/18

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΑΒ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΑΝΕΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΗΧΗΤΙΚΟ


Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018
EKABNewsΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΑΒ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΑΝΕΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας και της διοίκησης του ΕΚΑΒ εύχομαι καλές γιορτές  στις πολλές εκατοντάδες εργαζομένων μας που μέρος της σημερινής ημέρας θα το περάσουν στη δουλειά.

Με την ιδιότητα του Προέδρου εκπροσωπώ εδώ κυρίως τον χρήστη των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, τον Έλληνα πολίτη αλλά και κάθε άλλο άνθρωπο που τυχαίνει να βρίσκεται σήμερα στην χώρα μας. Εκ μέρους όλων αυτών λοιπόν σας λέω «Ευχαριστώ!»

Με την άλλη μου ιδιότητα, την πολύ μονιμότερη, του συναδέλφου στον χώρο της υγείας θα ήθελα να προτρέψω στην μεγαλύτερη δυνατή προσοχή έτσι ώστε με ασφάλεια, αφού ολοκληρώσετε  το καθήκον σας, να επιστρέψετε στους αγαπημένους σας που σας περιμένουν.

Και του χρόνου


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΚΑΒ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΕΤΗΣ


Πηγή: ekab.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Χρονια πολλα σε ολους τους συναδελφους καλους δρομους υγεια σε σας και της οικογενειες σας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews