ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/12/18

Τον τομέα Τρικάλων επισκέφθηκε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βάσω ΑυγέρηΠέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Τον τομέα Τρικάλων επισκέφθηκε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βάσω Αυγέρη
trikalaola.gr

Την Παραμονή των Χριστουγέννων επισκέφτηκε τον τομέα Τρικάλων η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κα Βάσω Αυγέρη, όπου αντάλλαξε ευχές με τους διασώστες και υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του τομέα.

Η κα Αυγέρη τόνισε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες όλο το 24ωρο, προσφέροντας τα μέγιστα στους συνανθρώπους μας.

Η διοίκηση θα είναι πάντα δίπλα στα μάχιμα πληρώματα με κάθε τρόπο για να τους παρέχει τα απαραίτητα εχέγγυα για την αποτελεσματική επέμβασή τους που έχει να κάνει με τις ανθρώπινες ζωές και για τις καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η διευθύντρια είχε επισκεφθεί και τους υπόλοιπους τομείς της Θεσσαλίας.

Πηγή: trikalaola.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews