ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/12/18

Καταγγελία για το «Σχέδιο Μεταθέσεων» υπαλλήλων του ΕΚΑΒΤετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews


Αθήνα 05/12/2018


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Με έκπληξη διαβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην προσωπική σελίδα γνωστού «υπαξιωματικού» της Δ/νσης ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, ανάρτηση με θέμα: «Προσχέδιο Νόμου Για ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΟΔΟΤΗΣΗ»  το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο «θα είναι εφαρμόσιμο το πολύ σε δύο μήνες μέσω Νομοσχεδίου που θα κατατεθεί σύντομα». Και καταλήγει ο γνωστός «υπαξιωματικός» με σχόλιο: «HTAN ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ».
Καταγγέλλουμε την παράκαμψη όλων των συνδικαλιστικών οργάνων που νόμιμα εκπροσωπούν τους 4.500 εργαζόμενους  του ΕΚΑΒ και τις οικογένειες τους για ένα τόσο σοβαρό θέμα και ρωτάμε την Διοίκηση του ΕΚΑΒ:
1. Εάν το αναφερόμενο κείμενο είναι βάσιμο.
2. Εάν ο συγκεκριμένος αρθρογράφος έχει εξουσιοδότηση από την διοίκηση του ΕΚΑΒ να προβαίνει σ τέτοιου είδους ανακοινώσεις.
3. Εάν δεν έχει εξουσιοδότηση για την ανάρτηση του, πως βρέθηκε στα χέρια του και το αναρτεί δημόσια.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος


 Πηγή: somatioekab166.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews