ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/12/18

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ημερίδα Δράσεων Πρόληψης & Εκπαίδευσης» από το ΕΚΑΒ Λάρισας και ΒόλουΤετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Ημερίδα Δράσεων Πρόληψης & Εκπαίδευσης

«Διαχείριση Επειγουσών Καταστάσεων & Βασική Υποστήριξη Ζωής»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  ημερίδα  τη Δευτέρα 17/12/2018 στα πλαίσια της ¨Εβδομάδας Πρόληψης & Εκπαίδευσης¨ του ΕΚΑΒ και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Ηρακλείου κ. Δημητρίου Βουρβαχάκη (Ιατρού Αναισθησιολόγου) και του Ευάγγελου Κελλαράκη (Διασώστη – Πλήρωμα Ασθενοφόρου) του ΕΚΑΒ Ηρακλείου, οι οποίοι έχασαν τη Ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, στη διάρκεια μετακίνησης τους για υλοποίηση Εκπαιδευτικού προγράμματος σε πολίτες.

Διοργανωτές : ΕΚΑΒ Λάρισας και Βόλου, Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αγριάς, εκπρόσωποι της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ συμμετείχαν οι εθελοντές/ριες  της λέσχης ειδικών δυνάμεων, πολίτες, αστυνομικοί και πυροσβέστες.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews