ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/12/18

Καλαμάτα: Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στο Δήμαρχο
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Καλαμάτα: Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στο Δήμαρχο
ert.gr

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν, σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.  Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν ευχαριστίες προς το Δήμαρχο για τις διευκολύνσεις που παρέχει ο Δήμος σχετικά με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Κέντρο, όπως παραχώρηση οικίσκων κ.λπ. και έθεσαν θέμα βοήθειας από πλευράς Δήμου για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων σε αυτά τα δημοτικά κτήρια, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Αμέσως συνεκλήθη από το Δήμαρχο σύσκεψη όπου αποφασίσθηκε να συντάξει ο Δήμος μελέτη για την υγρομόνωση, διαχείριση ομβρίων, εκσυγχρονισμό WC, ελαιοχρωματισμούς και την κάλυψη της πέργκολας, προκειμένου να προστατεύονται τα ασθενοφόρα. Εντός της εβδομάδος θα μεταβεί επιτόπου μηχανικός του Δήμου για να συντάξει τη μελέτη και ακολούθως ο Δήμος Καλαμάτας θα προβεί στις αναγκαίες παρεμβάσεις είτε με δικό του συνεργείο είτε με ανάθεση σε ιδιώτη εργολάβο.

Πηγή: ert.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews