ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/12/18

Ασθενοφόρο αποκλειστικά για εξιτήρια από Δευτέρα στο Νοσοκομείο ΠύργουΤετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου θα αποτελείται από ένα πλήρωμα του ΕΚΑΒ και έναν τραυματιοφορέα της ΝΜ Πύργου!

Ασθενοφόρο αποκλειστικά για εξιτήρια από Δευτέρα στο Νοσοκομείο Πύργου
ilialive.gr

Μια σημαντική ανάσα, θα πάρουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ της Ηλείας καθώς από τη Δευτέρα, παύουν να αναλαμβάνουν εξιτήρια και επανεξετάσεις ασθενών (δευτερογενείς διακομιδές) του Νοσοκομείου Πύργου και αφοσιώνονται στη βασική τους αποστολή, που δεν είναι άλλη, από την διαχείριση των επειγόντων περιστατικών.

Ο στόχος αυτός, επετεύχθη χάρις την καθοριστική συμβολή της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Πάτρας κ. Ελένης Καφαντάρη, που διέθεσε ασθενοφόρο αλλά και οδηγό στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, αποκλειστικά για τις δευτερογενείς διακομιδές.

Το ασθενοφόρο αυτό, ενεργοποιείται τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, απελευθερώνοντας έτσι, όπως σημείωσε και ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας, τα μάχιμα ασθενοφόρα και μειώνοντας τους χρόνους αναμονής των ασθενών που πρόκειται να επιστρέψουν σπίτι τους.

«Παράλληλα οι κλινικές θα αδειάζουν γρηγορότερα για να υποδεχτούν τις νέες εισαγωγές μειώνοντας την πίεση σε ΤΕΠ και βραχεία νοσηλεία. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου θα αποτελείται από έναν οδηγό του ΕΚΑΒ και έναν τραυματιοφορέα της ΝΜ Πύργου. Καθοριστική υπήρξε η συμβολή της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Πάτρας Ελένης Καφαντάρη που διέθεσε ασθενοφόρο και οδηγό. Την ευχαριστούμε πολύ!».
Κ.Κ.

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή

Πηγή: ilialive.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ...Η βασική τους αποστολή που δεν είναι άλλη από τη διαχείριση των επειγόντων περιστατικών.. Πόσο μυαλό θέλει πια ρε παιδιά!! Μπράβο στη κα Κφαντάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews