ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/12/18

Άσκηση ευρείας κλίμακας (emergency exercise) στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» με την συμμετοχή του ΕΚΑΒΣάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Facebook ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΑΒΆσκηση στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» με 80 θύματα, στις 22-11-2018.Το ΕΚΑΒ-2 ανέλαβε την Ιατρική Διεύθυνση και Υγειονομική Αντιμετώπιση της σκηνής του Συμβάντος (triage, treatment, transportation) καθώς και την επικοινωνία, μέσω του Επιχειρησιακού του Κέντρου, τόσο με το σημείο του συμβάντος όσο και με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς (ΕΚΕΠΥ, Νοσοκομεία, ΕΛΑΣ κ.α.).
Η προσομοίωση αυτή μας έδωσε ευκαιρία για εξάσκηση δεξιοτήτων όσο και επικοινωνίας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΑΣΚΗΣΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
voria.gr
22/11/2018

Σε συνεργασία με την Aegean Airlines η Fraport Greece πραγματοποιεί προγραμματισμένη άσκηση ευρείας κλίμακας στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Προγραμματισμένη άσκηση ευρείας κλίμακας (emergency exercise) στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Fraport Greece σε συνεργασία με την Aegean Airlines.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτές τις περιπτώσεις φορείς, η Fraport Greece πραγματοποιεί, ως οφείλει, ασκήσεις ετοιμότητας και στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές και τα διεθνή πρότυπα.

Πηγή: voria.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews