ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/12/18

Μποδοσάκειο: H εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζάνης παρουσίασε τα βήματα βασικής υποστήριξης της ζωής και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (Φωτογραφίες)Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Μποδοσάκειο: H εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζάνης παρουσίασε τα βήματα βασικής υποστήριξης της ζωής και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (Φωτογραφίες)
kozan.gr

Στα πλαίσια της πανελλήνιας εβδομάδας εκπαίδευσης και πρόληψης, η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζανης βρέθηκε σήμερα (13/12/2018)στο Μποδοσάκειο. Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο από φοιτητές, προσωπικό και απλούς πολίτες παρουσιάστηκαν τα βήματα βασικής υποστήριξης της ζωής και η χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. Το ενθουσιώδες κοινό έλυσε τις απορίες του και έμαθε πόσο απλό είναι να σώζεις μια ζωή όταν χρειαστεί. Η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ ευχαριστεί θερμά την διοίκηση για την παραχώρηση του χώρου καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ανανέωσε το ραντεβού για άλλες εκπαιδεύσεις.

Δημοσιεύτηκε 13/12/2018

Πηγή: kozan.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews