ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/18

Ευχαριστήρια επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θράκης προς την ΕΤΠΑ PACKAGING S.A. για δωρεά στο ΕΚΑΒ ΚομοτηνήςΤρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
EKABNews

Ευχαριστήριο των ΕΚΑΒιτών Κομοτηνής προς την ΕΤΠΑ PACKAGING S.A.
inkomotini.news

«Το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ -9 Θράκης και ιδιαίτερα οι συνάδελφοι του παραρτήματος Κομοτηνής, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρία ΕΤΠΑ PACKAGING S.A. και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπό της στην Κομοτηνή κύριο Χαρίση Γεώργιο, για την ευγενική χορηγία μιας οικοσυσκευής, καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό μέρος των αναγκών της βάσης μας.

Κύριοι σας ευχαριστούμε από καρδιάς, και ευχόμαστε υγεία, προσωπική ευημερία και εργασιακή ανάπτυξη κατά το πως την επιθυμείτε.

Με ευγνωμοσύνη

Το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ -9 Θράκης».

Δημοσιεύτηκε 17/12/2018

Πηγή: inkomotini.news


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews