ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/1/19

Κίνα: Του έκαναν 15.000 ανανήψεις και τον επανέφεραν έπειτα από 150 λεπτά!Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Του έκαναν 15.000 ανανήψεις και τον επανέφεραν έπειτα από 150 λεπτά
zougla.gr

Περίπου 20 γιατροί έκαναν χωρίς σταματημό ανανήψεις σε έναν μεσήλικα. Συνολικά προέβησαν σε 15.000 ανανήψεις μέχρι να δουν την καρδιά του άνδρα να χτυπά και πάλι!

Πρόκειται για ένα απίστευτο περιστατικό που καταδεικνύει την αφοσίωση των εν λόγω γιατρών.Έπειτα από 150 λεπτά οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια του ασθενούς για τα ευχάριστα κι εκείνοι ξεσπώντας σε κλάματα ανέφεραν πως είχαν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν την κηδεία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 Ιανουαρίου σε νοσοκομείο της ανατολικής Κίνας.

Χωρίστηκαν σε βάρδιες

Οι γιατροί αρνήθηκαν να παρατήσουν τον ασθενή τους που είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο και χωρίστηκαν σε βάρδιες. Κάθε γιατρός πραγματοποιούσε 100-120 ανανήψεις και δεν εγκατέλειψαν ποτέ τις ελπίδες τους να τον επαναφέρουν στη ζωή.«Μετά τα πρώτα 50 λεπτά θα μπορούσαμε να εγκαταλείψουμε την προσπάθειά μας και να δηλώσουμε τον θάνατό του, δεν θέλαμε όμως να τα παρατήσουμε» σημείωσαν.

Η κατάσταση του άνδρα σταθεροποιήθηκε 10 λεπτά μετά τον πρώτο χτύπο της καρδιάς. «Όταν άρχισε να αναπνέει, δεν το πιστεύαμε. Νιώσαμε σαν να νικήσαμε τον θάνατο» ανέφεραν οι γιατροί.

Δημοσιεύτηκε 22/1/2019

Πηγή: zougla.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews