ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/1/19

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2019 σε Άμεση Δράση, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη ΘεσσαλονίκηΤρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2019 σε Άμεση Δράση, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη
thestival.gr

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει κάποιους από τους άντρες και τις γυναίκες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις επάλξεις. Η καταγραφή των πρώτων κλήσεων του έτους που δέχονται η Άμεση Δράση, η Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελεί παράδοση.

Το thestival.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες κλήσεις που δέχτηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Θεσσαλονίκης στα πρώτα λεπτά του 2019.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση του έτους στις 00:01. Η κλήση αφορούσε ενεργοποίηση συναγερμού σε σούπερ μάρκετ, στο Κορδελιό.

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νέο έτος έγινε στις 00:25 και ήταν από το ΕΚΑΒ. Συγκεκριμένα πλήρωμα του ΕΚΑΒ χρειάστηκε τη συνδρομή κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την ανάσυρση ανήλικου που έπεσε σε φωταγωγό πολυκατοικίας, στην οδό Ζάκκα, στη Νεάπολη. Δυστυχώς ο ανήλικος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η πρώτη κλήση του 2019 στο ΕΚΑΒ καταγράφηκε στις 00:01. Το ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει 59χρονο, ο οποίος έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο, στην οδό Σόλωνος, στην περιοχή της Τούμπας.

Πηγή: thestival.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews