ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/1/19

Κοντά στους εφημερεύοντες γιατρούς του ΕΚΑΒ τις πρώτες ώρες του 2019 ο Γιώργος ΠατούληςΤετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Γιώργος Πατούλης: Κοντά στους εφημερεύοντες γιατρούς του ΕΚΑΒ τις πρώτες ώρες του 2019
protothema.gr

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ και πρόεδρος του ΙΣΑ μίλησε με τους συναδέλφους τους γιατρούς και ενημερώθηκε για το έργο τους

Επίσκεψη στους εφημερεύοντες γιατρούς του ΕΚΑΒ που υποδέχτηκαν εχθές το βράδυ τη νέα χρονιά στη «γραμμή του καθήκοντος», μακριά από τις οικογένειές τους, πραγματοποίησε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής με τη ΝΔ και πρόεδρος του ΙΣΑ μίλησε με τους συναδέλφους τους γιατρούς και ενημερώθηκε για το έργο τους.

Έκανε μάλιστα και μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τις πρώτες ώρες του 2019, κοντά στους εφημερεύοντες γιατρούς του ΕΚΑΒ! Σέβομαι και τιμώ τους συναδέλφους μου που σώζουν ζωές! Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο!»


Proto Thema
Δημοσιεύτηκε στις 1 Ιαν 2019

Πηγή: protothema.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews