ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/1/19

Κρήτη: Με... ανακοπές μπήκε το 2019 στο ΕΚΑΒ - Τα πρώτα περιστατικά του νέου έτους
Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Με... ανακοπές μπήκε το 2019 στο ΕΚΑΒ - Τα πρώτα περιστατικά του νέου έτους
neakriti.gr

Οι εργαζόμενοι πάντα πιστοί στο καθήκον και στην πρώτη γραμμή


Στο καθήκον και φέτος παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς,  οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, προκειμένου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κρήτης να περάσουν καλά και με ασφάλεια τις ημέρες των εορτών, οι ίδιοι βρέθηκαν μακριά από τις οικογένειές τους.

Βέβαια, είναι κάτι που… «έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια», όπως επισήμαναν με νόημα οι ίδιοι.

Το 2019 μπήκε για το ΕΚΑΒ Κρήτης με καρδιολογικά περιστατικά.  Οι εργαζόμενοι, πιστοί στο καθήκον έκαναν αλλαγή χρόνου στην υπηρεσία τους και μακριά από τις οικογένειες τους έχοντας να διαχειριστούν όχι και τόσο εύκολα περιστατικά.

Σύμφωνα με το τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας, το πρώτο τηλεφώνημα έγινε στις 12.07 τα μεσάνυχτα του νέου έτους και αφορούσε περιστατικό δύσπνοιας ενώ ακολούθησαν δύο ανακοπές συνανθρώπων μας.

Πιο... ήσυχα φαίνεται να μπήκε η χρονιά στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς το πρώτο βράδυ του χρόνου δεν υπήρξε τηλεφώνημα για άμεση βοήθεια ενώ ήσυχα κύλησαν και οι πρώτες πρωινές ώρες της πρώτης μέρας του νέου χρόνου. 

Ίδιο σκηνικό και στην Τροχαία Ηρακλείου όπου η βάρδια των αστυνομικών κύλησε... χαλαρά, χωρίς απρόοπτα και δίχως το τηλεφωνικό κέντρο της συγκεκριμένης υπηρεσίας να δεχτεί κάποια κλήση.

Δημοσιεύτηκε 1/1/2019

Πηγή: neakriti.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews