ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/1/19

Με το διασωστικό της ΕΔΕΑΚ μετεφέρθη στο Νοσοκομείο Σητείας ένας 79χρονος άνδραςΣάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Με το διασωστικό της ΕΔΕΑΚ μετεφέρθη στο Νοσοκομείο Σητείας ένας 79χρονος άνδρας
anatolh.com

Λόγω απουσίας ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, κλήθηκε για μια ακόμα φορά από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας η ομάδα διάσωσης της ΕΔΕΑΚ, σήμερα Σάββατο 5 Ιανουαρίου και ώρα 14:28.

Το περιστατικό αφορούσε ένα 79χρονο άνδρα που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με τον ιδιώτη γιατρό που κλήθηκε από την οικογένεια για να τον εξετάσει. Έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο γιατί ήταν σε διακομιδή, όπως ανέφεραν οι συγγενείς του 79χρονου και απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Σητείας.

Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και ΕΔΕΑΚ αντέδρασαν άμεσα στην κλήση απόγνωσης για βοήθεια των οικείων του 79χρονου πηγαίνοντας στο σημείο, όπου παρελήφθη ο ασθενής και στην συνέχεια μεταφέρθηκε με το διασωστικό όχημα της ΕΔΕΑΚ συνοδεία περιπολικού, στο νοσοκομείο Σητείας.

ΕΔΕΑΚ

Πηγή: anatolh.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Και τι περιμένει ακόμα τον ταλαίπωρο πολίτη εν αναμονή των μετατάξεων των διασωστών σε διοικητικές θέσεις......ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΑΝΧΟΣ ΠΑΝ'ΑΠ'ΟΛΑ.... ΞΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΔΕΕΕΕΕ ΞΕΕΕΕΡΕΙΕΙΕΙ;;;;;;Να δειτε που σε λιγο καιρο δε θα υπάρχει ούτε και το εναπομείναντα ασθενοφόρο.... Ανάθεση έργου στην ΕΔΕΑΚ κατάργηση του Τομέα και όλα μελι γάλα......Για ενίσχυση του Τομεα ούτε λόγος..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews