ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/1/19

Το στόλο του ΕΚΑΒ Κέρκυρας θα ενισχύσει τελικά το ασθενοφόρο δωρεά της Aqui


Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Το ασθενοφόρο δωρεά από το Δήμο της Πάρμα και την ιταλική μεραρχία Aqui προς το Δήμο Κέρκυρας παρελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 για να παραδοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Ενάμισι χρόνο μετά βρέθηκε τρόπος να αξιοποιηθεί και εντάσσεται στην δύναμη του ΕΚΑΒ.

Το στόλο του ΕΚΑΒ Κέρκυρας θα ενισχύσει το ασθενοφόρο της Aqui (video)
enimerosi.com

ΚΕΡΚΥΡΑ. Βρέθηκε τρόπος να αξιοποιηθεί το ασθενοφόρο που δώρισε στο Δήμο της Κέρκυρας η Ομοσπονδία της Μεραρχίας Aqui του Δήμου Πάρμας.

Η δωρεά είχε γίνει τον Οκτώβρη του 2017, οπότε ο Δήμος Κέρκυρας παρέλαβε από το Δήμο της Πάρμας και την ομοσπονδία των επιγόνων των θυμάτων της Μεραρχίας Aqui, ένα ασθενοφόρο σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη βοήθεια του κερκυραϊκού λαού προς τους Ιταλούς στρατιώτες, το 1943, μετά την κατάληψη του νησιού από τους Γερμανούς.
Το ασθενοφόρο αυτό, όπως είπε ο Δήμαρχος Κ. Νικολούζος, δεν έχει τη δυνατότητα να το κρατήσει ο Δήμος και αρχικά υπήρχε η σκέψη να γίνει δωρεά στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, πράγμα που η γραφειοκρατεία απέτρεψε. Τελικώς βρέθηκε η λύση της δωρεάς στο ΕΚΑΒ και γι΄αυτό επισκέφθηκε σήμερα την Κέρκυρας ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Περιφέρειας Ηπείρου Βασίλειος Παπαδιώτης για την τυπική παράδοση-παραλαβή. Ο κ. Παπαδιώτης, αφού ευχαρίστησε το Δήμο Κέρκυρας γι΄αυτήν τη δωρεά, τόνισε ότι πρόκειται για ένα αξιόμαχο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο. Δεσμεύθηκε δε ότι το όχημα θα παραμείνει για πάντα στην Κέρκυρα για την εξυπηρέτηση των μεγάλων αναγκών της.

Δωρεά ασθενοφορου στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας
Enimerosi Kerkira


Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιαν 2019

Πηγή: enimerosi.com

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Ο στόλος όμως θέλει και αυτός ενίσχυση δεν πάνε μόνα τους τα ασθενοφορα,θα το καταλάβαιναν οι κύριοι που αναφέρονται στο συγκεκριμένο άρθρο μόνο αν το χρειάζονταν και το ασθενοφόρο ήταν άφαντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews