ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/1/19

Ηράκλειο: Ασθενής εγκλωβίστηκε στο ασθενοφόρο λόγω παράνομης στάθμευσης ΙΧ, ΒίντεοΔευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Ασθενής εγκλωβίστηκε στο ασθενοφόρο λόγω παράνομης στάθμευσης
neakriti.gr

Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο να βρίσκεται πάνω στη στροφή και το ασθενοφόρο να μην μπορεί να στρίψει...

Διασώστες έχουν μόλις μεταφέρει στο σπίτι του νεφροπαθή που έμεινε στο δρόμο σχεδόν μια ώρα, εγκλωβισμένος μαζί με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που στάθηκε αδύνατο να φτάσει μέχρι το σπίτι του ασθενούς, ώστε να αποβιβαστεί με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Αιτία στάθηκε για μία ακόμη φορά ασυνείδητος οδηγός ο οποίος πάρκαρε παράνομα πάνω στη στροφή στη συμβολή των οδών Κομνηνών και κάνοντας απαγορευτική τη διέλευση μεγαλύτερων οχημάτων. Ο φακός της ΚΡΗΤΗ TV αποτυπώνει τις εξοργιστικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στις Πατέλες Ηρακλείου.

Συνέπεια της αναλγησίας που μόνο πρωτοφανής δεν είναι, ήταν ο ασθενής, παρότι είχε μόλις υποβληθεί σε αιμοκάθαρση, να μεταφερθεί με καρέκλα στο σπίτι του κάτω από καταρρακτώδη βροχή με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την κατάσταση του.

Πριν αποφασιστεί αυτή η λύση το πλήρωμα του ασθενοφόρου περίμενε καρτερικά τον οδηγό, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες για να τον εντοπίσουν. Ο οδηγός του υπαίτιου οχήματος όσο και ενός ακόμη που ήταν σταθμευμένο από την άλλη πλευρά, δεν εντοπίστηκαν ούτε από την τροχαία που έφτασε στο σημείο για να βεβαιώσει παράβαση παράνομης στάθμευσης κόστους 20 ευρώ.

Οι διασώστες αναγκάστηκαν να διανύσουν απόσταση αρκετών εκατοντάδων μέτρων υπό βροχή, προσπαθώντας να προστατέψουν τον ήδη ταλαιπωρημένο ασθενή. Η απογοήτευση των ίδιων και των συναδέλφων τους εύλογη, αφού ανάλογα περιστατικά είναι κομμάτι της καθημερινότητας για το προσωπικό του ΕΚΑΒ ιδίως σε περιστατικά στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ασθενής εγκλωβίστηκε στο ασθενοφόρο από... παράνομα σταθμευμένο ΙΧ
CRETETV

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιαν 2019

Πηγή: neakriti.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews