ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/1/19

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ καταγγέλλουν: Ο δήμος Λαρισαίων γέμισε απροειδοποίητα με νέες μπάρες τους πεζοδρόμους!
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ καταγγέλλουν: Ο δήμος Λαρισαίων γέμισε απροειδοποίητα με νέες μπάρες τους πεζοδρόμους!
onlarissa.gr

Θύελλα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη της Λάρισας προκάλεσε το χθεσινό περιστατικό στο κέντρο της πόλης που ανέδειξε το onlarissa.gr, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν με τα χέρια το φορείο για να παραλάβουν ασθενή συμπολίτη, επειδή το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο επί του πεζοδρόμου της Παπακυριαζή, κοντά στη Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Για το θέμα παρενέβη σε αυστηρό τόνο ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γούλας, ο οποίος αν και ευρισκόμενος στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους, επικοινώνησε με το onlarissa.gr καταγγέλλοντας πως «ενώ στη συνάντηση που είχαμε ως Σύλλογος με τον δήμαρχο Λάρισας είχαμε ζητήσει να υπάρχει ευελιξία στις μπάρες που είναι τοποθετημένες στην είσοδο των πεζοδρόμων, αντί αυτού, γέμισαν και μάλιστα απροειδοποίητα, το κέντρο της Λάρισας με νέες μπάρες, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε το παραμικρό! Μπάρες που μάλιστα είναι δύσκολο να αφαιρεθούν! Έτσι, οι συνάδελφοι διασώστες που πρέπει να εκμεταλλευτούν και το δευτερόλεπτο για να σώσουν ζωές, είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται προ δυσάρεστων εκπλήξεων που καθυστερούν το έργο τους».Με αφορμή μάλιστα το χθεσινό περιστατικό, ο κ. Γούλας επαναφέρει ένα βασικό αίτημα που είχε τεθεί στον δήμαρχο κ. Καλογιάννη και αφορούσε τον ακριβή προσδιορισμό των αριθμών στις οδούς. «Είχαμε ζητήσει, εξήγησε, από τον κ. Καλογιάννη να τοποθετηθούν πινακίδες σε κάθε τετράγωνο που να προσδιορίζουν τους αριθμούς με ενδείξεις «από – έως», ώστε να μπορούμε το ταχύτερο δυνατό να προσεγγίζουμε οποιοδήποτε σημείο πρέπει για να σώσουμε μία ανθρώπινη ζωή. Δυστυχώς αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, δυσκολεύοντας καθημερινά το έργο μας…».


Πηγή: onlarissa.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews