ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/1/19

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα το ΕΚΑΒ κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίουΔευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρα οχήματα και Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου.
Συνολικά το ΕΚΑΒ (σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας) διακόμισε με  ασθενοφόρα  από την ευρύτερη περιοχή του συλλαλητηρίου 7 συνολικά άτομα (4 στον Ν. Ερυθρό Σταυρό, 2 στο «Σωτηρία» και 1 στο 251 ΓΝΑ). Μοτοσυκλέτες του ΕΚΑΒ έδωσαν πρώτες βοήθειες σε ελαφρά περιστατικά.

Facebook
Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης EKAB

Στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος βρέθηκαν οι Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, τις 20 Ιανουαρίου 2019.

Οι Διασώστες-Μοτοσυκλετιστές του ΕΚΑΒ, επιχείρησαν βάσει ενός απόλυτα οργανωμένου σχεδίου και κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες, λόγω της χρήσης δακρυγόνων καθώς και του μεγάλου όγκου συγκεντρωμένων.

Η επέμβασή τους δε, ήταν καθοριστική σε δεκάδες περιστατικά, κυρίως πολιτών που αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, σε ξυλοδαρμούς καθώς και σε μαχαιρώματα.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews