ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/1/19

Ιωάννινα: Το δικό τους αγώνα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες δίνουν τις τελευταίες ημέρες οι διασώστες του ΕΚΑΒ, Βίντεο


Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Στη μάχη των διακομιδών μέσω του χιονιά το ΕΚΑΒ - ITV ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 10/1/2019
Ioanninatv ITV

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιαν 2019

Το δικό τους αγώνα έδωσαν τα πληρώματα του ΕΚΑΒ
ioannina24.gr

Το δικό τους αγώνα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες δίνουν τις τελευταίες ημέρες τα πληρώματα του ΕΚΑΒ.

Η κίνηση στο δίκτυο εντός της πόλης ειδικά τις ώρες της έντονης χιονόπτωσης ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, ωστόσο με την βοήθεια της Αστυνομίας και το συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας το ΕΚΑΒ ανταποκρίθηκε σε όλα τα έκτακτα περιστατικά και στις διακομιδές.

Εκτός από τα περιστατικά που αποτελούν καθημερινότητα για το ΕΚΑΒ, τις ημέρες της κακοκαιρίας τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κλήθηκαν να εκτελέσουν διακομιδές ασθενών όπως νεφροπαθείς από χωριά εκτός του λεκανοπεδίου, που δεν είχαν άλλο τρόπο μεταφοράς στα νοσοκομεία για να κάνουν αιμοκάθαρση. Επίσης χρειάστηκε να γίνουν διακομιδές ασθενών, που χρησιμοποιούν φιάλες οξυγόνου, καθώς υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή τους λόγω των παρατεταμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Οι διακομιδές αυτές σύμφωνα με τον διευθυντή της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Β. Παπαδιώτη εκτελέστηκαν σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, ενώ ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του αλλά και θερμές ευχαριστίες προς την πλειονότητα των οδηγών Ι.Χ που πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έδιναν προτεραιότητα στην κίνηση των ασθενοφόρων.

«Παρότι οι συνθήκες ήταν δύσκολες, το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται θετικό αφού οι χρόνοι ανταπόκρισης σε ένα τέτοιο οδικό δίκτυο ήταν εξαιρετικά σύντομοι», τόνισε ο Β. Παπαδιώτης.

Πηγή: ioannina24.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews